youtube   facebook   linkedin

Historie​

Fyns Karosseribyg A/S​

Her hos Fyns karosseri byg a/s har vi været leverandør til transportbranchen siden 1977. Firmaet blev grundlagt i 1977 af Keld og Grete Thomsen i Søndersø. Den fine danske opbygger tradition findes stadig – om end lad, hejs eller vognkasser mm. skal bygges på, så vælger de fleste vognmænd at få det lavet i Danmark.

I 1998 udvidede FKB med en glasfiberboks, så der var kapacitet til reparation af større glasfiberskader på sættevogn og trailere. Det har vist sig at være en god investering, da vi har haft mulighed for at yde en endnu bedre service til vores kunder sidenhen.

I 2002 foretog virksomheden et generationsskifte, hvor Michael Krogsøe Thomsen overtog virksomheden fra sine forældre.

Uddannelse af lærlinge er en æresforpligtelse, mener Michael Krogsøe Thomsen. Ofte er der rift om elever fra Fyns Karosseribyg, fordi lærlingene her får lov at prøve kræfter med mange typer opgaver – fra el- og hydraulikarbejde til arbejde med aluminium og rustfrit stål. Bredden gør det omvendt sværere at rekruttere nye medarbejdere. Her rekrutteres gerne blandt landbrugs- og maskinmekanikere foruden kleinsmede.

Indtil 2008 var afdelingen i Søndersø hovedkontor og værksted, men pladsen blev med tiden for trang. I 2008 byggede virksomheden nyt værksted og henter faciliteter på Teknikvej 57 i Odense S. I dag er denne lokalitet hovedkontor, mens der i Søndersø stadig udføres opbygninger og reparation specifikt alle glasfiber reparationer, da afdelingen i Søndersø har faciliteter hertil i form af en glasfiberboks.​

Firmainfo

Fyns Karosseribyg A/S

CVR: 75645317

Adresse

Teknikvej 57

5260 Odense

Kontakt os

Tlf.: 64 89 17 38

Generel e-mail: info@fkb-as.dk