youtube   facebook   linkedin

Fyns Karosseribyg A/S opruster på salgssiden

Fyns Karosseribyg A/S har pr. 15/6-2020 ansat Stig Eg Jensen som salgskonsulent.

Stig Eg Jensen er 57 år og kommer fra en stilling som teknisk salgssupporter i H.E. Jørgensen. Med sine 20 års erfaring fra stillinger som salgskonsulent i branchen og selvstændig vognmand er han godt klædt på til salg af karosseriopbygning.

Stig Eg Jensen skal primært stå for salget på Sjælland og øerne, hvor han vil køre ud fra egen bopæl.

”Med ansættelsen af Stig Eg Jensen får vi styrket vores salgsorganisation, således vi kan være tættere på vores kunder på begge sider af Fyn. Salget af opbygninger samt salget af Meiller tip-og hejsesystemer er i en god udvikling og med Stig Eg Jensens ansættelse kan vi imødekomme og understøtte denne udvikling” udtaler Michael Krogsøe Thomsen.

”Det er en stor glæde og forventning at jeg er tiltrådt som salgskonsulent hos Fyns Karosseribyg. Jeg ser frem til, sammen med kolleger, at videreføre den positive udvikling virksomheden er i. Kundefokus og et højt serviceniveau er vigtige værdier for mig” udtaler Stig Eg Jensen.

Oprustningen sker som et naturligt led i Fyns Karosseribyg A/S udvikling og vækststrategi.

Fyns Karosseribyg A/S, med værksted og kontor i Odense samt værksted i Søndersø, har siden 1977 leveret transportløsninger af høj kvalitet, herunder lad- og kranopbygninger, montage af kasser og reparationer. Værkstedet i Søndersø har endvidere en glasfiberboks til reparation af større skader på sættevogne og trailere. Fyns Karosseribyg A/S er i Danmark bl.a. forhandler af Meiller tip- og hejsesystemer, SOR køle-/frys og distributionskasser, Aluteam kasser, BÄR Gargolift, Zepro Lift, Palfingers og HMFs produktprogrammer samt egenproduktion af FYNCAR chassiser.

For mere information besøg www.fyns-karosseribyg.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Michael Krogsøe Thomsen

Adm. Direktør

Mobil +45 2218 1738

mkt@fkb-as.dk

Firmainfo

Fyns Karosseribyg A/S

CVR: 75645317

Adresse

Teknikvej 57

5260 Odense

Kontakt os

Tlf.: 64 89 17 38

Generel e-mail: info@fkb-as.dk