youtube   facebook   linkedin

Jørgen fejrede 40-års jubilæum d. 12. marts 2021

Her til morgen fredag d. 12. marts røg Dannebrog til tops hos Fyns Karosseribyg A/S, da vi fejrede Jørgen Rasmussen det andet 40-års jubilæum i vores historie.

Jørgen blev som 21-årig ansat d. 12. marts 1981 og kom på daværende tidspunkt direkte fra overstået soldatertjeneste hjem om fredagen, hvor daværende grundlægger Keld Thomsen stod og manglede ledige karetmagere – og derfor kontaktede han Jørgen om søndagen - tilbød ham 14 dages arbejde fra om mandagen. Det blev dog til langt flere dage og det gode samarbejdet mellem Jørgen og Keld fortsatte i mindst 20 år. Jørgens tekniske snilde og håndelag for branchen gjorde, at han og Keld som team var meget innovative, specielt med udvikling af isolerede kasser til blomsterbiler, som blev en af hjørnestenene i Fyns Karosseribyg.

Teknik, design og reduktion af vægge i blomsterkasserne, så de kunne læsset mest optimal til transport af blomstercontainere for de fynske gartnerier var Jørgens passion, og som medarbejdende værkfører udviklede Jørgen et kanon godt team på 4 mand – der altid overholdt kundernes ønske om kvalitet og levering til tiden.

I 2002 – efter Fyns Karosseribyg’s 25-års jubilæum – overtog sønnen Michael Thomsen den daglige ledelse af firmaet, og fik hurtigt brug for en mere permanent værkfører, denne rolle varetog Jørgen fra 2005, og da pladsen blev for trang i 2008 og FKB åbnede afdelingen i Odense, som nu er hovedkontor for Fyns Karosseribyg, blev Jørgen i Søndersø og styrede afdelingen med sin faglighed og ordholdenhed. Jørgen har udover sin daglige ledelse med 10-12 medarbejdere haft stor kontakt til kunder og leverandører og formået fortsætte deltagelsen af udviklingen af forretningen.

Jørgens store interesse for jagt – har igennem alle årerne været et kriterierne for, hvornår ferien skulle afholdes, nemlig i jagtsæson, så familien kunne tage på jagt sammen.

Jørgen er meget værdsat kollega både som værkfører af Fyns Karosseribyg’s afdeling i Søndersø og af resten af holdet i Odense. Selvom COVID-19 forhindrer den fejring, som et 40-års jubilæum fortjener, så blev Jørgen ikke snydt for at blive fejret i dag med morgenbrød og lagkage.

Når situationen i forhold til COVID-19 forhåbentlig snart bliver normaliseret igen, så vil Jørgen blive fejret igen ved et større arrangement hvor kolleger, kunder og leverandører bliver inviteret.​

Firmainfo

Fyns Karosseribyg A/S

CVR: 75645317

Adresse

Teknikvej 57

5260 Odense

Kontakt os

Tlf.: 64 89 17 38

Generel e-mail: info@fkb-as.dk