youtube   facebook   linkedin

11 MEILLER TIPTRAILERE TIL SCT I GILLELEJE

11 robuste Meiller tiptrailere til SCT Transport A/S i Gilleleje

16. juni, 2016

SCT Transport I Gilleleje modtager i disse dag, de sidste trailer af en ordre på 10 stk Meiller alutip trailere og 1 stk Half-pipe tip trailer, alle af fabrikatet Meiller.

Når den sidste trailer er leveret, har SCT modtaget i alt 42 Meiller tiptrailere, gennem de seneste 3 år. Trailerne er leveret af FKB Trading i Odense, som har den danske forhandling af FX Meiller.

Henning Christiansen fra SCT udtaler:

”Jeg kan bekræfte at vi stort set kun bruger Meiller trailerne til jordkørsel på alle typer underlag, og de er tipstabile også uden kryds i bagenden, og vi er rigtig tilfredse med trailerne. ”

FX Meiller har produceret 4 akslede Tiptrailere, til det danske marked, siden 2012. Trailerne har bl.a. følgende specifikationer:

  • · 48 tons totalvægt
  • · 36 m3 volumen
  • · 9 tons BPW-Eco-plus aksler
  • · 4. aksel medstyrende og 1. aksel lastafhængig.
  • · Stålchassis opsvejst i finkornstål, forstærkningsplade bag.
  • · 5 mm plastplader i bund, 10 mm på siderne
  • · Integreret tophængslet mekanisk bagklap.
  • · Glidepressenning kørende fra front til bagende

Kort om SCT:

SCT Transport er en familieejet virksomhed, som blev stiftet i 1930 af Carl Christiansen, hvis enke overlod ledelsen til sin søn Svend Christiansen i 1960. I dag ejes og ledes virksomheden af 3. generation af familien Christiansens bestående af Henning Christiansen og Hanne Bødker Petersen og 4. generation Christian Bødker Petersen.

SCT Transport fremstår i dag som en af Sjællands mest moderne og økonomisk veldrevne transport virksomheder, og lægger vægt på kvalitet, præcision og langvarige kundeforhold.

SCT Transport råder i dag over 230 trækkende køretøjer der med trailere, påhængsvogne og kærrer i alt kommer op på 450 indregistrerede enheder, der alle er med til at tegne trafikbilledet på Sjælland.

Firmainfo

Fyns Karosseribyg A/S

CVR: 75645317

Adresse

Teknikvej 57

5260 Odense

Kontakt os

Tlf.: 64 89 17 38

Generel e-mail: info@fkb-as.dk