youtube   facebook   linkedin

Opbygning​

”dine krav er vores produkt” 

Vi har leveret opbygninger til transportbranchen siden 1977. Vores erfaring er lang og bred inden for branchen. Vores styrke ligger i en saglig rådgivning af vores kunder i forhold til deres transport behov.

Kort fortalt laver vi alt det, der sidder efter førerhuset. Glasfiber- og distributionskasser, åbne lad, fragtlad, containere, lifte, kraner, tip og hejselad, samt reparation, service og lovpligtige eftersyn af al hydrauliske materiel.

”skræddersyet løsninger”​

Om I søger en færdig pakkeløsning, eller I har én bestemt idé I ligger inde med, så kom og snak med os. Vi har lige det der skal til for, at I får den bedst mulige løsning til jeres behov. Lad det komme an på en prøve, og vi vil give et kvalificeret og gennemtænkt bud på en optimal løsning.

Vi har et bredt sortiment af opbygninger, og vægter kvalitet højt. Vores kompetencer ligger i at tilbyde den helt rigtige opbygning til jeres behov. Vi bruger komponenter af højeste kvalitet og har kompetente medarbejdere som en har lang erfaring med opbygninger. Tag en snak med en af vores medarbejdere i salgsafdelingen - link til salgsafdelingen​

Firmainfo

Fyns Karosseribyg A/S

CVR: 75645317

Adresse

Teknikvej 57

5260 Odense

Kontakt os

Tlf.: 64 89 17 38

Generel e-mail: info@fkb-as.dk